Ring: 08-200 262  Mejla: info@advokatdebasso.se

OM OSS

ADVOKATFIRMAN DE BASSO

Sargon De Basso började sin karriär vid millennieskiftet hos sin mentor, advokat Peter Althin i Stockholm. Efter ett decennium hos Althin och flera år som delägare på annan advokatfirma beslutade Sargon De Basso att år 2016 grunda Advokatfirman De Basso.

Visionen var att skapa en välorganiserad advokatfirma, med fokus på stark internutbildning av medarbetarna, för att kunna möta den rättssökande allmänheten och domstolar med högkvalitativa juridiska tjänster över hela Sverige.

Sargon De Bassos filosofi är att advokaten har en uppgift i samhället som sträcker sig längre än enbart advokattiteln. En advokat ska kunna slå vakt om rättssäkerheten, i och utanför rättssalen. Advokaten ska vara en stark röst i den rättspolitiska debatten, i statliga utredningar och i civilsamhället där rättsstaten Sverige definieras.

Idag är Advokatfirman De Basso en väletablerad advokatfirma på nationell nivå, med kontor från Göteborg i söder till Sundsvall i norr. Advokatfirman är ledande på respektive lokalort.

Advokatfirmans medarbetare deltar ofta i den rättspolitiska debatten och är inte sällan representerade i statliga utredningar samt delaktiga i Advokatsamfundets remissyttranden i samband med lagstiftningsarbete. Medarbetarna föreläser även för elever och studenter på gymnasie- och universitetsnivå samt deltar i paneldiskussioner som arrangeras av föreningar och intresseorganisationer.

Flera av advokatfirmans medarbetare har agerat som ombud i uppmärksammade och komplicerade brottmål, däribland ett stort antal principiellt viktiga avgöranden i Högsta domstolen. Det är genom att aldrig slappna av och ta våra kärnvärden för givet som vi kan bevara och bidra till utvecklingen av rättsstaten Sverige.

Sociala medier

Du kan hitta och följa oss på nedanstående sociala medier.

LinkedIn

Följ advokatfirman De Basso på LinkedIn

Facebook

Följ advokatfirman De Basso på Facebook

Instagram

Följ advokatfirman De Basso på Instagram